Bygga pool villa Stockholm

Vill du bygga pool därhemma?

Det finns många skäl till att det kan vara en bra idé att bygga pool i hemmet. Rör det sig om en utomhuspool? En sådan kan bland annat vara guld värd under varma sommardagar, framför allt för dig som har långt till närmaste badplats. Att bygga just utomhuspooler är en av de tjänster som vi specialiserar oss inom.

Är det istället en inomhuspool som du är intresserad av? Även en sådan kan vi utan några som helst problem hjälpa dig med att bygga. Fördelen med en inomhuspool är att du kan njuta och använda dig av den året runt. Dessutom kräver de väldigt lite underhåll eftersom smuts utifrån inte riskerar att hamna i vattnet.

En pool är inte bara trevlig eftersom den fyller en rad funktioner. Ett poolbygge kan även ses som en mycket fördelaktig investering eftersom det kan höja värdet på din bostad. En pool ses som mycket attraktivt på bostadsmarknaden vilket gör att priserna på fastigheter med pool ofta trissas upp. Detta gäller både inomhus- och utomhuspooler samt jacuzzis. Vilken typ av pool du än är intresserad av behöver du bara höra av dig till oss så ger vi dig den hjälp du behöver!

Mer än bara pooler

Vi kan inte bara hjälpa dig med att bygga pool, utan dessutom med allt runtomkring som har med själva poolen att göra. Det handlar bland annat om tillbehör till poolen, som trappor, stegar, belysning, liners och bottenmattor. Dessa tillval är ett utmärkt sätt för att sätta en personlig touch på din pool och förhöjer både funktionen och det estetiska kraftigt. När det kommer till belysning kan det användas på flera olika sätt beroende på vilken känsla du vill förmedla. Kanske vill du ha starkare belysning för att skapa en modernare känsla? Eller så vill du ha varmare färger för att göra din trädgård mysigare? Valmöjligheterna är många när det kommer till pooltillval!

Ett av våra populärare tillval är trampoliner. Detta skapar en lekfullare stämning och är en perfekt träningsform både för barn och vuxna! Utöver tillvalen i poolen kan vi även hjälpa dig med stenläggning, tralldäck och liknande tjänster i anslutning till poolen. Med vår hjälp kan du helt enkelt göra din bostad till en trevlig plats för dig, din familj och dina vänner!

Bygga din pool i Stockholm

Vi är baserade i Västerhaninge

Vi är ett företag som har vårt kontor på Lugnetvägen 13 i Västerhaninge. Du måste dock inte bo eller verka här i närheten för att kunna anlita oss för hjälp med att bygga pool, utan vi finns tillgängliga för dig oavsett var i Stockholmsområdet du är baserad någonstans. Du är varmt välkommen att vända dig till oss redan idag. De smidigaste sätten att kontakta oss på är genom kontaktformuläret eller via telefon. Vi strävar efter att ha så korta svarstider som möjligt!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify