Vilken typ av tjänst vill du anlita oss för?

Hos oss finner du ett stort utbud av byggtjänster. Det inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Bygge av pool

Vill du bygga en pool där hemma? Oavsett om det är en inomhus- eller utomhuspool finns vi här för att hjälpa dig. När du anlitar oss för ett poolbygge tar vi ett helhetsansvar och genomför allt från grävning och grund till färdig pool. Du behöver med andra ord inte vända dig till fler aktörer än oss!

services_icon1

Tralldäck

Planerar du att bygga ett tralldäck, till exempel i anslutning till din pool? Även det är i så fall något som vi mer än gärna hjälper dig med. Vi ger dig ett snyggt och modernt tralldäck där du kommer att kunna spendera mycket tid.

services_icon1.png

Stensättning

En välgjord stensättning förhöjer intrycket av hela din fastighet och har även en rad praktiska fördelar. Vi kan hjälpa dig med allt från att välja rätt typ av sten, baserat på din budget och dina önskemål, till att sätta stenarna på plats.

services_icon1

Betongarbeten

Planerar du någon typ av betongarbete? Då kan du vända dig till oss! Vi har god vana av att arbeta med detta praktiska material och med vår kännedom kan du vara säker på att slutresultatet blir precis som du önskar. Detta kan handla om allt från markarbeten till att bygga en trappa.