Bygga pool företag Stockholm

Norrorts Bygg & Entreprenad AB

Söker du efter ett byggföretag med bred kunskap inom bygg? Är det viktigt för dig med en pålitlig aktör som har fina referenser? Då är vi på Norrorts Bygg & Entreprenad AB företaget du söker! Vi kan bland mycket annat hjälpa dig med allt från bygge av pool till ombyggnader och tillbyggnader, golvläggning, stensättning, finplanering, renoveringar och markarbeten.

Med vår erfarenhet tar vi gärna på oss ansvaret över hela ditt byggprojekt så att du slipper hålla kontakten med flera aktörer. Vår vision är att göra kundresan så smidig det bara går för dig som anlitar oss. Detta har resulterat i kvalitetssäkrade arbetsmetoder och en kundtillgänglighet som få aktörer i branschen kan mäta sig med. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt för ditt kommande byggprojekt, vi ser fram emot att kunna ge dig den hjälp du behöver!

Våra kundbetyg

Vår strävan efter att ständigt förnya oss och vara det mest framstående företaget i branschen har resulterat i fantastiskt fina kundbetyg och referenser från de som tidigare anlitat oss. Det främsta kvittot på att vi levererar resultaten vi utlovar är att vi har flera återkommande kunder och ofta får nya kunder som blivit rekommenderade av de som tidigare tagit hjälp av oss för ett projekt. Som kund vet vi hur viktigt det är att kunna lita på byggfirman du anlitar, därför kan vi självklart förse dig med både referenser och bilder från våra genomförda arbeten. Ta kontakt med oss redan idag för att anlita ett rekommenderat byggföretag!  

Bygga pool för dig i Stockholm

Skickliga hantverkare

Vår personal är det som gör oss på Norrorts Bygg & Entreprenad AB till det företag vi är. Alla våra anställda har självklart den rätta utbildningen samtidigt som de är kompetenta och erfarna. Det är bland annat det som gör att du alltid kan förvänta dig förstklassig service från oss. Kombinationen av erfarenhet och en kvalitetssäkrad hantverkarutbildning är ett vinnande koncept eftersom det innebär att vi både har den teoretiska och praktiska kunskapen som krävs för att genomföra projekt av högsta standard.

Med oss blir din nya pool byggd på ett fackmannamässigt sätt där vi tar hänsyn till alla rådande säkerhetsregler. Dessutom gör vi vad vi kan för att skapa så energieffektiva lösningar som möjligt så att du kan spara pengar på uppvärmning och vattenförbrukning.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify